323629534_698914121866364_1481719489523744596_n

Искра Кратункова

Моята история

Здравейте.

Аз съм Искра Кратункова - независим дистрибутор на Аквасорс.

Използвам продуктите на компанията от 8 години.

В началото започнах употребата им абсолютно неосъзнато. Просто знаех, че е нещо полезно. С времето и опита обаче разбрах какво всъщност представляват, как действат и какви са ползите от тях. Начинът на разпространение на продуктите е може би най-логичният и най-правилният, който може да съществува - чрез личната препоръка на доволни потребители. До мен стигнаха чрез майка ми. Не само продуктите, а и възможностите, които компанията предлага, дойдоха при мен наготово. Майка ми си беше изградила мрежа от доволни потребители. Когато преди време тя си отиде, аз наследих нейната мрежа. 

И приключението започна! Попаднах в една среда на здрави, осъзнати, мислещи, помагащи, развиващи се и устремени към успеха хора.

Имах мисия. Мисията да продължа делото на майка ми. Мисията да помагам на хората да бъдат здрави (стига да поискат). Мисията да покажа на хората, че има и друга, различна страна на ежедневието. Има път към по-добър живот и заедно можем да вървим по този път.


323629534_698914121866364_1481719489523744596_n

Каква е нашата мисия?

Мисията на Аквасорс е да има повече здрави, свободни и финансово независими хора. Нашите естествени хранителни добавки и бизнес възможността, която предлагаме, подкрепят и дават повече енергия и свобода на хората от 1994 г. насам. 

Какво предлагаме?

Компанията предлага натурални суперхрани, хранителни добавки и козметика. След това предлага възможност за доходи, повече свободно време, личностно развитие, нови приятелства, нови виждания за живота.

РЕГИСТРАЦИЯ

Създайте своя личен акаунт към Аквасорс тук:

За регистрацията:

-Каква е таксата за регистрация и какво включва?

- Таксата за регистрация струва 99 лв. Заплаща се ЕДНОКРАТНО. Включва онлайн магазин, право да пазарувате с отстъпка, право на допълнителна отстъпка, право на възможност за допълнителени доходи, както и всички права, които има един дистрибутор на Аквасорс. В поръчката при регистрация ще получите рекламни материали на компанията, както и правото да закупите програма "Лесно начало" на преференциална цена. Голяма част от ползите от регистрацията можете да прочетете тук.

- Трябва ли да поръчвам всеки месец?

- Не. Можете да поръчвате продукти тогава, когато имате нужда. Единственото условие е да поръчате поне един продукт веднъж годишно, за да запазите личния си номер активен. В противен случай си губите правата.

- Защо ми е регистрация?
- За да се възползвате от всички възможности, които компанията предлага, както и да имате достъп до много източници на информация.