323629534_698914121866364_1481719489523744596_n

Искра Кратункова

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

- Как мога да си закупя продукти на Аквасорс?

- Има два варианта.

1. Чрез дистрибутор на клиентски цени - лично или онлайн. ЛИНК към онлайн магазин.

2. Чрез създаване на лична регистрация към компанията Аквасорс. Има еднократна такса от 99 лв. След това можете да закупувате продуктите от собствен онлайн магазин в удобно за вас време с отстъпка, която може да достигне до 50% от крайната клиентска цена.


- Имам ли задължения след създаването на тази регистрация?

- Не. Правите регистрацията и имате правото да се възползвате от всички възможности, които компанията предлага. Дали ще го направите - това е Ваш избор. Единственото условие е да поръчате един продукт за календарната година и това е в случай че искате да запазите номера си. Ако не изпълните това условие, просто си губите правата. Т.е. пак няма нищо задължително.


- Как да се регистрирам?

- Потърсете близък край вас човек, който се занимава с дейността на Аквасорс. Важно е човекът, чрез когото ще направите регистрацията, да бъде някой, който има опит и/или с когото ще ви е приятно да общувате.

Ако смятате, че това съм аз, моля, последвайте ЛИНКА:


- Какви са ми ползите от регистрацията?

* Имате право да закупувате продуктите с до 50% отстъпка от крайната клиенстка цена. Възползвате се от първоначалната отстъпка от 30%, а всеки месец има и продуктови промоции, които дават възможност за още по-голяма отстъпка.

* Имате личен онлайн магазин, от който пазарувате в удобно за вас време без да се съобразявате с дистрибутори. Поръчвате продуктите директно от склада на компанията. Можете да пазарувате от всяка точка на света.

* Имате достъп до богата информация, статии и видеа относно продуктите и възможностите.

* Регистрирайки се към компанията, вие го правите чрез човек, който ще бъде Ваш консултант и ще е на Ваше разположение при възникнали от Ваша страна въпроси. Този човек е част от екип с голям опит и по този начин имате достъп до подкрепата на целия екип.

* Попадате в среда на здрави, търсещи, осъзнати, мислещи, помагащи, развиващи се и устремени към успеха хора. Дали ще се възползвате от тези контакти, също е Ваше решение.

* Когато започвате да използвате продуктите, добре е това да се случи с програмата за детокс "Лесно начало", която при регистрация можете да закупите на специална цена, на която дори и вече регистрирани потребители нямат право. Т.е. цената е специална еднократно само при регистрация.

* Доставката на продукти при регистрация е безплатна.

* При определен обем месечна поръчка имате право на допълнителна отстъпка под формата на пари обратно по банковата ви сметка.

* Имате право да генерирате допълнителен доход като споделяте за ползите, които сте видели от продуктите, и насърчите Ваши близки и познати да започнат да ги използват, за да се почувстват и те така добре, както вие. Съдействате им за създаване на личен номер към компанията така, както и вие сте започнали. 

* Този допълнителен доход може да премине в основен в зависимост от това колко споделяте за ползите.

** Моля, имайте предвид, че тези доходи не се случват лесно и ей така като си седите вкъщи. Изисква се много споделяне, но пък когато човек е доволен от нещо, лесно споделя за него.

* Компанията предлага много материални, финансови и морални облаги, които зависят от това колко сте отдадени на мисията за здраве и възможности.

* Възможност за посещение на семинари, онлайн и живи обучения, онлайн и живи срещи с много споделен опит.

* AquaSource дарява 10% от нетната си печалба на LightSource Charity, затова всички вие ставате част от тези благотворителни проекти още с регистрацията си като дистрибутор.

* И това е само част от голямата картина.


- Трябва ли да правя почивка от продуктите?

- От суперхраните не е необходимо да се прави почивка. Те са част от ежедневното ни здравословно меню. Както не правим почивка от плодовете и зеленчуците, от съня, от водата, така и не е необходимо да се почива от суперхраните. Може да се прави почивка от хранителните добавки. В зависимост от здравословното ви състояние и личните нужди, можете да обсъдите с личния си консултант.


- Защо не се предлагат по аптеките?

- Защото не са лекарства и би било нелогично да се предлагат там. Това са суперхрани, които хранят организма на клетъчно ниво. Имат място в аптеката точно толкова, колкото и спанакът. 🙂


- Защо се предлагат само чрез дистрибутори?

- Защото компанията залага на личната препоръка на доволните потребители. Вместо да се заплащат големи хонорари на рекламни агенции, компанията дава тези пари на дострибутори, тъй като рекламата "от уста на уста" и личната препоръка са най-добрият начин за разпространение на един продукт.- Моя приятелка си има регистрация. Може ли да си поръчам продукти през нейния номер?

- Може, но се лишавате от всички гореизброени предимства на личния номер. И понякога в стремежа си да спестим някой лев от регистрация, накрая ни излиза по-скъпо.